Skip to main content

Køb og salg af brugte kvalitetsure

Kurven er tom

Information om CT-Watches.dk


Firmaoplysninger


CT-Watches.dk v/ Claus Tukjær
Nørregade 27
5620 Glamsbjerg
Tlf. nr. 28 56 86 00 - Telefon sælgere behøver IKKE kontakte mig! Uanset hvilke ydelser du tilbyder, er jeg ikke interesseret.

CVR nr. 33627467

Reg. nr. 0847
Konto nr. 0000533122
IBAN: DK0208470000533122
BIC/SWIFT: RISE DK 21 
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
URL: www.ct-watches.dk

På telefon træffes jeg normalt indenfor følgende tidspunkter:

 • Mandag kl. 12:00 - 17:00
 • Tirsdag kl. 12:00 - 17:00
 • Onsdag kl. 12:00 - 17:00
 • Torsdag kl. 12:00 - 17:00
 • Fredag kl. 12:00 - 17:00

Svarer jeg ikke på telefonen, så send en mail til, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Jeg svarer altid indenfor 5 timer, i dagtimerne. 

 

Bestilling 


Du kan bestille via knappen "Læg i kurv" som du finder ved siden af varen, under prisen, eller via mail. Du modtager derefter en ordrebekræftelse, med information til betaling. Når indbetaling er modtaget afsendes varen til dig, som regel den første hverdag derefter.

Jeg sender kun indenfor EU.

Du kan også kontakte mig på telefon, 28 56 86 00.

På telefon træffes jeg normalt indenfor følgende tidspunkter:

 • Mandag kl. 12:00 - 17:00
 • Tirsdag kl. 12:00 - 17:00
 • Onsdag kl. 12:00 - 17:00
 • Torsdag kl. 12:00 - 17:00
 • Fredag kl. 12:00 - 17:00

Svarer jeg ikke på telefonen, så send en mail til, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Jeg svarer altid indenfor 5 timer, i dagtimerne.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Evt. fragt kommer oveni. 

 

Betaling


Betaling foregår via bankoverførelse, eller finansiering.

Ved evt. reservation, opkræves der et depositum på 10% eller minimum kr. 1.000. Ophæves reservationen fra kundens side er beløbet tabt! Vi oplever desværre alt for ofte at folk reservere et ur, og aldrig vender tilbage. 

 

Finansiering


CT-Watches.dk kan i samarbejde med Sparxpres tilbyde dig finansiering af dit køb.

Låneansøgning

Øvrigt info

Så nemt og hurtigt søger du om et lån: 

Du udfylder blot ansøgningsformularen og trykker send. 

 1. SPARXPRES behandler din ansøgning og returnerer svaret på din ansøgning enten pr. post eller e-mail.
 2. Underskriv med NEM ID (eller almindelig underskrift)
 3. Lånet udbetales direkte til CT-Watches.dk, og du kan afslutte handlen.

 

Levering/forsendelse


Levering foregår KUN med PostNord, og koster fra kr. 60 til kr. 220. Alle varer leveres normalt indenfor 1-4 hverdage.

Handlen kan afsluttes i mit showroom i Glamsbjerg på vestfyn. Dog kun efter aftale, da urene ligger i bankboks.

I dette tilfælde modtager jeg kun straksoverførelse, eller MobilePay.

Du er altid velkommen til at se og afhente et ur i Glamsbjerg på vestfyn, efter aftale. Jeg skal blot vide det et par dage før, da alle mine ure ligger i boks. 

 

Fortrydelsesret


Når du handler online hos CT-Watches.dk, har du 14 dages fortrydelsesret ifølge loven. Bemærk at fortrydelsesretten kun gælder ved fjernsalg, og ikke ved fysisk salg. Desuden må varen ikke været taget i brug, kun prøvet. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget din vare med posten. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi. I tilfælde af returnering vil beløbet blive tilbagebetalt i løbet af de lovpligtige 14 dage.

Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Ved tilbagelevering i samme stand og mængde menes:

 1. Forseglingen på uret må ikke være brudt.
 2. Hvis der medfølger urboks, værktøj, certifikater, beviser mm. skal disse også returneres.
 3. Lænker og gummiremme må ikke være tilpasset eller afmonteret, da uret ellers må betegnes som værende taget i brug. Eventuel beskyttelsestape må heller ikke være fjernet.

Jeg opfordrer til, at du benytter samme forsendelsesform som ved modtagelsen, altså som værdipakke, da dette er det sikreste for dig som kunde.

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset. Når du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved en overførsel til din bankkonto, når jeg har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelse. Det er derfor vigtigt, at jeg får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer. 

Der vil være et mindre håndteringsgebyr forbundet med en returnering. Beløbet er svarende til omkostningen af forsendelsen!

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis en kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

 

Reklamationsret


CT-Watches.dk garanterer for, at de varer du bestiller, er fejlfri ved leverancen.

Når du handler online hos CT-Watches.dk har du naturligvis 24 måneders reklamationsret. Dette betyder at fejlen/manglen vil blive udbedret på CT-Watches.dk´s regning. Hvis dette ikke kan lade sig gøre vil du få pengene retur. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriseret indgreb. Reklamationsretten bortfalder hvis uret har været åbent af andre, end af CT-Watches.dk henviste, urmagere. Der skal reklameres inden rimelig tid, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig. Jeg refunderer rimelige forsendelsesomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over en vare bedes du kontakte CT-Watches.dk pr. mail. 

Jeg tager forbehold for prisændringer, tastefejl, udsolgte varer mv.

Valg af lov sæt

Tvister i overensstemmelse med disse vilkår skal afgøres i henhold til dansk lovgivning, med mindre præceptiv lovgivning tilsiger andet.

 

Lidt om mig, og starten på min interesse for ure.


Min nuværende interesse for ure, startede sommeren 2006. På det tidspunkt arbejdede jeg som butikschef i expert i Fredericia. Min daværende chef, samlede på ure, og havde vel 15-20 forskellige, lige fra Tom K. til Breitling.

Sommerferien gik til Rhodos, og i Rhodos gamle by, er der MANGE urforretninger. Jeg faldt for et Festina Tour de France ur, med chronograf. Uret var vandtæt indtil 100 meter. Jeg var nødt til at have min hustru med på råd, da det var et meget dyrt ur. Det kostede hele 179 euro, og var mange penge for et ur. Men den ”grænse” ændrede sig kraftigt i løbet af de følgende 2 år. Jeg endte med at købe 3 quartz ure på turen til Rhodos. De 3 ure blev til 50 i løbet af 1 års tid, alle lidt billigere, quartz ure.

I februar 2008 faldt jeg over en hjemmeside, hvor mange af Danmarks ur interesserede holder til. Her blev jeg kærligt belært om at ”et rigtigt ur, skal være automatisk”, og det blev begyndelsen til en større udskiftning. De fleste quartzure blev solgt, og et Omega Seamaster 2254.5000 blev købt hos Urmager Halse i Horsens. Nu var min lykke da gjort, jeg havde jo anskaffet mig det ultimative ur, troede jeg. Men nej, der blev lystigt indkøbt og byttet ure. Hvor mange ure det er blevet til siden, ved jeg ikke….. Men jeg har da ejet både Rolex, Panerai, IWC, Breitling og Omega ure. Når man først har ejet et kvalitetsur, er der ingen vej tilbage. 

I dag er min primære interesse for ure begrænset til dykkerure og gerne dem der er vandtæt til over 1000 meter. Det vil man også kunne se her på siden. Dog vil her også kunne findes andre typer ure. Ens for dem alle er dog, at de er kvalitetsure. 

God fornøjelse.

Claus Tukjær